RetroGaming.No
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

RetroGaming.no drives og eies av Lundal Import og har vert på nett siden 2011. Vi selger hovedsaklig eldre Nintendo konsoller, spill og tilbehør men har etterhvert utvidet sortimentet med Playstation, Sega og diverse annet. Vi øker stadig utvalget innenfor alle kategoriene og er alltid på leting etter nyttige og spennede spill relaterte produkter. Er det noe du savner? eller har noen spill du vil vi skal få tak i? ta gjerne kontakt med oss!

 

Alt av spill og konsoller som selges her er brukt med mindre annet er opplyst. Spill er for Norske konsoller og konsollene er for det Norske tv systemet. Altså PAL og PAL-B for Nes spill. Alle spill og konsoller er i god stand og skal fungere så godt som nytt!   

 

Firmainformasjon

Firmanavn: Lundal Import

Org. Nr: 998 041 627 MVA

Epost: post@retrogaming.no

 

 

Adresse

Lundal Import

Middagsheiveien 11

8050 Tverlandet

 

Betalingsløsninger

Med Klarna handler du enkelt og trygt, og betaler først etter at du har fått varene hjem til deg. Du slipper dessuten unødvendige registreringer.

Her betaler du med Faktura, Delbetaling, Konto eller Kort.

 

 

 

Forsendelse 

Vi sender alle varene med Posten/Bring, frakten blir automatisk beregnet, kalkuleres ut i fra vekt og ditt postnummer, basert på Posten og Bring sine priser. Det er to fraktalternativer, Pakke i Postkassen med RFID sporing (Brevpost) her er det en RFID chip i postlabelen hvor pakkene blir registrert automatisk når dem er innom terminaler, man får en SMS eller epost fra posten når pakken er lastet på bil og på vei til din postkasse. Om det ikke er plass til pakken i postkassen vil den leveres til din nermeste post i butikk eller postkontor. For større forsendelser benyttes Posten Servicepakke. Pakke i postkassen (brevpost) benyttes for mindre og lettere varer som f.eks spill og kabler, Servicepakke for konsoller f.eks. . Alle pakker sendes som oftest neste virkedag etter bestilling og maks 2 virkedager etter med mindre annet er opplyst på nettsiden. Vi pakker ordrer på kvelden og sender på morgenen.

 

                                    

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke